Meditációs órák

A meditációs órákra bárki eljöhet és meditálhat velünk.

Ez egy 1 – 2 órás elfoglaltság és célja az, hogy a mindennapos stresszt, problémákat, meditációval oldjuk fel és nem pedig otthon a gyerekekkel vagy a párunkkal kiabálva.

 

  • Stresszt oldó meditáció
  • Energiaküldő meditáció
  • Problémamegoldó meditáció
  • Önbizalom növelő meditáció

 

Stresszt oldó meditáció :  A meditáció közben feloldjuk a rengeteg dühöt sértődöttséget, problémákat, ami folyton idegesít minket és emiatt megromlik kapcsolatunk a családdal barátokkal stb….

 

Energiaküldő meditáció: A lényege, hogy olyan embernek férj, gyerek, főnök stb.… küldünk pozitív energiákat, akiket nem lehet rábeszélni arra, hogy eljöjjön meditálni. Ezzel a technikával feltöltjük őket pozitív energiával, így segítve a munkahelyi, otthoni egyensúlyt.

Érdemes kipróbálni, nagyban hozzásegít mindenkit a nyugodt kiegyensúlyozottabb élethez.

Problémamegoldó meditáció: Itt a meditáció alatt a minket foglalkoztató problémákat bezárjuk, ezzel elősegítve, hogy egyszerűen oldjuk meg a legbonyolultabb gondjainkat is.

 

Önbizalom növelő meditáció: Nagymértékben segít, hogy elfogadjuk és elfogadtassuk magunkat önmagunkkal és másokkal is. Az önbizalom növelésével esélyeink megnőnek az élet minden területén. Sorra nyílhatnak meg az ajtók szerelmi és munka területén is.

             Többféle meditációs órát tartunk. A meditációs óra ára 500 ft/alkalom

         Gyertyabeavatással meditációs óra: 1000Ft/ alkalom (az ár nem tartalmazza a gyertya árát )