Tudatos energia tanfolyam

 

KIKNEK SZÓL EZ A TANFOLYAM?

Azok számára lett ez az önismeret és energiákkal foglalkozó tanfolyam összeállítva, akik szeretnének sokkal  eredményesebbek  lenni az életben. Rengeteg dolgot hallunk mindennapjainkban az energiákról  amik körülvesznek minket , és az energiával  való gyógyítást is rengeteg ember ismeri el .  Az orvosok között is sok helyen már elfogadott technikák is léteznek. Az általam összeállított tananyag  egy teljesen új gyakorlatokon alapuló anyag amit egy nagyon körültekintő és életünket átfogó önismerettel kezdünk meg. Mindenki fél önmagába nézni  tudom ,de ahhoz  hogy eredményesen tudjuk használni életünkben a minket körülvevő energiákat , szükséges a magabiztosság és saját határaink ismerete. A tanfolyam során a gyakorlatok mellett lesz több meditáció , körbeszélgetés és gyakorló feladatok . Megtanuljuk látni és érezni az energiákat, és ami nagyon fontos megtanuljuk használni őket. A tanfolyamon fény derül arra is hogy mik azok a "véletlenek" és hogyan kaphatunk választ az életünkben felmerülő fontos kérdésekre .  Az energia tudatos használatával boldogok, kiegyensúlyozottak, kipihentek és önállóak lehetünk.

MIT ÉRHETSZ EL EZZEL A TANFOLYAMMAL?

Megismerheted önmagad…, saját kapcsolataid,és a körülötted élő embereket.Megtanulod hogy hogyan kezeld azokat a helyzeteket amikben eddig ideges voltál, pánikoltál,vagy bármilyen formában rosszul érezted magad.

Ez a tanfolyam nem csak egy leadott anyagmennyiségről szól,  amit hazaviszel és otthon rájössz hogy oké itt egy anyag elmondták a tanfolyamon  de hogy kezdjek neki a megvalósításnak?  Itt mindenki egyénileg tudja meg a megoldást saját problémájára, együtt visszük végig és együtt nézzük meg a változásokat életedben. Nem maradsz magadra, nyugodtan kérdezhetsz, vagy megoszthatod saját tapasztalataidat más emberekkel.Hogy ez a családias légkör garantáltan meglegyen mindig max 10-12 fős csoporttal dolgozom.

A legfontosabb amit a  Tudatos energia tanfolyam ad neked hogy tudni fogod mit és hogyan tegyél ahhoz hogy bármit megvalósíthass amit csak szeretnél.

A tanfolyam szombat vasárnap tart 9-14-ig    ára:30.000- ft    

 minden további ellenörző csoortos foglalkozás 10.000 ft / nap (azoknak akik részt vettek a kezdő tanfolyamon)