Öngyógyítás a rajzok útján

Miről szól a tanfolyam?

ÖNMAGUNK MEGISMERÉSE MÁR GYERMEKKORBAN SÉRÜL, A SZÜLŐK ÉS KÖRNYEZETÜNK BEFOLYÁSOLÁSA MIATT. KÉSŐBB MIKOR MÁR ÖNÁLLÓAK VAGYUNK, AKKOR MEG KELL FELELNÜNK RENGETEG ELVÁRÁSNAK, ÉS EZ ELTÉRÍT ARRÓL AZ ÚTRÓL HOGY SAJÁT EGYÉNISÉGÜNK KIALAKULJON.

A tanfolyam ideje alatt csak magunkra és belső énünkre koncentrálunk. Egy speciális rajztechnika segítségével újra összhangba állítjuk jobb és bal agyféltekénk működését, ami által újra  kreatívak leszünk, reálisabban fogjuk látni a világot, és minden előttünk álló feladatot teljesen rákoncentráltan fogunk tudni megoldani.Ezt a módszert jobb agyféltekés módszerként már hallhattátok. A jobb agyfélteke felelős a finom energiák művészi tevékenységek, kreativitás stb…….  ért. Nagy részt az emberekből ezt a kreativitást kis gyerekkorban kiölték az elvárásokkal, hogy ez így nem jó, vagy ne kerek sütit csinálj, mert az szögletesen jó, vagy ne lila hajat színezz, mert olyan nincs, hogy félni kell az egértől, vagy a pókoktól.Ezek a hétköznapi egyszerűnek tűnő dolgok azok, amik teljesen más útra vezethettek minket, mint amit igazából csinálni szerettünk volna. Az a technika, amit itt végigcsinálunk, a négy nap alatt megtanít átlátni a káoszon, ami minden nap körülöttünk, van. Pontos képet állíthatunk fel arról, hogy mikor mit csináljunk és rálátunk, hogy hogyan is valósítsuk meg terveinket. az itt bemutatott rajzok segíthetnek dönteni...      tisztán látható a változás a négy nap alatt. S ahogy a rajzok változnak úgy változunk mi is. Újra összhangba kerülünk  önmagunkkal!

Ahogy a rajzok is egyre szebbek és részletesebbek úgy nyílik meg elménk is és látjuk egyre tisztábban az élethelyzeteket, lehetőségeket is.

Tanfolyamvezető:  Szigeti Judit    TEL: 06 70/ 365 – 36 - 76

A tanfolyam négy napos: cs-p-sz-v

Tanfolyam díja bevezető ár: 35.000 ft.  (minden szükséges kelléket a tanfolyam elvégzéséhez én adok és a tanfolyam végén minden a tiétek!)